I pallkragen

Morötterna är klara för att avsmakas om ett par veckor, dem små, allra första späda morötterna på säsongen är allra godast! Därför brukar jag inte låta dem bli allt för stora.

Kommentarer
Postat av: Gardenhouse

Hos dig växer och frodas det ordentligt, och allt är verkligen på G varje gång man kikar in här!

Lycka till med skörden,

kram Sussi

2011-07-14 @ 00:59:19
URL: http://gardenhouse.blogg.se/
Postat av: Eva

Jag håller med dig om att de första späda morötterna smakar allra bäst. Vad fint det ser ut med den gröna morotblasten.

/Eva

2011-07-15 @ 20:30:43
URL: http://blomsterbuketten.blogspot.com/

Kommentera här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

E-postadress: (endast jag ser!)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0